Η Εταιρεία

 

    Το ανοξείδωτο με τη πάροδο του χρόνου απολαμβάνει, λόγω της μηδαμινής του φθοράς και της πιστοποιημένης αξιοπιστίας του, όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.


     Η εταιρεία μας με ιδρυτή τον Κυριάκο Θεοδοσιάδη έχοντας στην αρχή το ανοξείδωτο ως συμπληρωματικό υλικό και στην συνέχεια ως βασικό, χάρη στην πείρα που απέκτησε για περισσότερα από 50 χρόνια στον τομέα του ανοξείδωτου, παρέχει αποκλειστική υποστήριξη στην ανάγκη του επαγγελματία αλλά και του ερασιτέχνη για υλικά ποιότητας. Παρέχει όλη την ποικιλία της παραγωγής ανοξείδωτου από την πιο μικρή βίδα έως μεγάλα εξαρτήματα και κατασκευές.


     Για πολλά χρόνια η εταιρεία μας ασχολείται και σκέφτεται με την ανοξείδωτη βίδα. Έμαθε να προβλέπει όλες τις ανάγκες της αγοράς, έτσι ώστε οι πελάτες της να μπορούν να βρουν όλη την ποικιλία σε όποιες ποσότητες θέλουν. Τα αποθέματα καλύπτουν τις ανάγκες των περισσοτέρων Eλληνικών και Bαλκανικών βιομηχανιών. Και φυσικά, όπως πάντα, στις καλύτερες τιμές.


   Στο τομέα της ναυτιλίας εκεί που τα ανοξείδωτα υλικά είναι θέμα επιβίωσης, η εταιρεία μας εισάγει από τους μεγαλύτερους οίκους (τους οποίους αντιπροσωπεύει) όλη εκείνη την γκάμα των υλικών που δίνει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία.


    Στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού η εταιρεία μας έχει κάνει μεγάλα βήματα δημιουργώντας αποθέματα σε ανοξείδωτα υλικά οικοδομικού και κατασκευαστικού χαρακτήρα, όπως μεντεσέδες (ποικιλία άνω των 1000 ειδών), κλειδαριές, συστήματα ανάρτησης, συστήματα στήριξης κ.α. σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών.


    Στον τομέα αυτό μπορεί κανείς να δει το νέο σύστημα κατασκευής κιγκλιδωμάτων DECO LINE , χειρολισθήρων και οποιασδήποτε άλλης κατασκευής από σωλήνα και συρματόσχοινο με ειδικά εξαρτήματα που απλουστεύουν την κατασκευή τους (συναρμολόγηση) κάνοντας τα εύχρηστα στον επαγγελματία αλλά και στον ερασιτέχνη.


      Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς ότι όλοι οι προμηθευτές της εταιρείας μας είναι βιομηχανίες πιστοποιημένες από παγκόσμιους οργανισμούς πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας αγαθών.


    H εταιρεία μας έχει καθιερωθεί επίσης στον βιομηχανικό τομέα έχοντας υλικά όπως σωλήνες και τα παρελκόμενα αυτών (συστολές, ταφ, καμπύλες οξυγόνου κ.α.) σε ποιότητα 316. Καλύπτει όλη την ποικιλία σε υδραυλικά εξαρτήματα (μούφες, μαστούς, συστολές, Ball Valves κ.α.) και σωλήνες SC10 & SC40, όλα σε ποιότητα AISI 316.


    Στον τομέα των βιομηχανικών αλλά και ναυτιλιακών υλικών εντάσσονται τα συρματόσχοινα (πάντα σε ποιότητα AISI 316) με τα εξαρτήματά τους, το ανοξείδωτο σύρμα, την αλυσίδα (ομοίως σε ποιότητα AISI 316 και σε μεγέθη βάση DIN) καθώς επίσης και οι μπίλιες.


    Επίσης η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τον οίκο SERFLEX (NORMA GROUP). Υπάρχει όλη η σειρά των ανοξείδωτων γρασαδόρων και μεγάλη ποικιλία από ανοξείδωτες ρόδες μεταφοράς.


    Η εταιρεία μας χάρη στα μεγάλα αποθέματα και στην τεχνική κατάρτιση που έχει μπορεί να βοηθήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη προμήθειά σας σε ανοξείδωτα υλικά και να συζητήσει όποιο θέμα τεχνικό παρουσιασθεί στην πορεία της συνεργασίας μας.


    Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Πειραιά λειτουργεί εκθεσιακός χώρος. Εκεί μπορεί να δει κανείς όλη την ποικιλία των υλικών με την οποία προμηθεύεται η Eλληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα σας ενημερώσει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα υλικά που χρειάζεστε.