Κατάλογοι Έκδοση 20

Η εταιρεία μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Α.Ε. είναι ο συνεργάτης σας για σχεδόν 50 χρόνια σε προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη Ναυτική Βιομηχανία, την Βιομηχανία Τροφίμων, την Κατασκευαστική Βιομηχανία, την Τουριστική Βιομηχανία τα Καταστήματα Ναυτιλιακών και Βιομηχανικών ειδών, τα τεχνικά Πολυκαταστήματα και επίσης για τον τελικό χρήστη.

 

Οι κατάλογοι μας αντικατοπτρίζουν τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας, στην προμήθεια προϊόντων ανοξείδωτου χάλυβα.

Χωρισμένοι ανά βιομηχανία, η δομή των καταλόγων απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης και παραγγελίας των διαθέσιμων προϊόντων. 

Η έντυπη έκδοση είναι διαθέσιμη κατόπιν επικοινωνίας και παραγγελίας.

 

Παρακάτω θα βρείτε τους πιο πρόσφατους κατάλογούς μας:


ΒΙΔΑ

    Μεγάλη επιλογή βιδών και καθώς και πολλών άλλων παρελκόμενων τους κατά τα πρότυπα  DIN, EN ή ISO.

Παξιμάδια, μπουλόνια, βίδες και πολλά άλλα από ανοξείδωτο  A2 και A4, πλαστικό P6.6,σε μεγάλα αποθέματα, συμπεριλαμβανομένων σπειρωμάτων μετρικών και ίντσας.

      Επίσης κοχλίες, βίδες, εξαγωνικά παξιμάδια, ειδικοί συνδετήρες μπουζώνια κατά ASTM A193 B7, B7M, B8, B8M, B16, 2H, 4Gr.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

     Προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, υψηλής ποιότητας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, για θαλάσσιους και όχι μόνο σκοπούς.

 

 

 

 

 

 

ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ

     Αυτή η σειρά προϊόντων καλύπτει τις πιο εκτεταμένες σειρές συρματόσχοινων και εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα της ναυτιλίας, της αρχιτεκτονικής και της βιομηχανίας. Βασικοί παράγοντες είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός, το μικρό βάρος και η βέλτιστη αντοχή.

 

ΣΩΛΗΝΑ

     Προϊόντα εντός της εκτεταμένης σειράς σωλήνων, εξαρτήματα σωλήνων, κολλητά και βιδωτά, βάνες , DECO  line (εξαρτήματα στρογγυλών σωλήνων για διακόσμηση και οικοδομικές κατασκευές), εξαρτήματα σωλήνας για σκάφη και χρήση στον θαλάσσιο κατασκευαστικό τομέα.

ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑ

     Προϊόντα για σχεδόν κάθε τομέα, από ένα βιομηχανικό έργο μέχρι τον τελικό χρήστη. Μεντεσέδες, κλειδαριές, χειρολαβές, πόμολα, γάντζους, ασφάλειες και πολλά άλλα. Πάντα από Ανοξείδωτο.

 

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

     Ανοξείδωτα Βιομηχανικά προϊόντα όπως αλυσίδες, σίτες, πλέγμα, εργαλεία χειρός, Πιρτσιναδόροι αέρος, γρασαδόροι , ρόδες , σύρμα, μπίλιες, γάντια, συρραπτικά και άλλα.